Aquamax
En AQUAmax veel voordelen...

1. Onderwater beluchter die zeer fijne luchtbelletjes produceert en een het lichte omwentelen van het water in het behandelbekken bewerkstelligt, speciaal voor de inzet in kleine zuiveringen ontwikkelt.

2. En onderwaterpomp voor alle toepassingen D.m.v. een door ATB nieuw ontwikkeld roersysteem, met kogelventiel en bufferreservoir vervult de onderwaterpomp 3 taken, zonder inzet van gevoelige elektrische ventielen of terugslagkleppen. Het vullen van het SBR bekken met afvalwater: Dit geschied via een communicerende pijp, tussen voorbezinking en slibopvang en het behandelbekken, de pomp hoeft slechts een paar seconden te werken. Het afvalwater vloeit dan zonder verder energieverbruik in het SBR bekken. Het slib retourneren gebeurt gelijktijdig met het vullen. Schoonwater afvoer: Met spoelstoten wordt de pomp van het wegpompproces van de resterende slib gereinigd.

aquamax

3. De luchtklok om de toevoer te onderbreken ( op afbeelding niet te zien) is ook een nieuwe uitvinding. Als de beluchting begint, onderbreekt de opgevangen lucht de communicerende pijp. Daardoor wordt zeker en efficint verhindert dat gedurende de nabezink fase afvalwater in het SBR bekken loopt.

4. De niveau schakelaar herkent de vulstand van de installatie en schakelt bij weinig toevoer volautomatisch over op de energie bespaarmodule, b.v.b. in de vakantie.

5. Gegoten verdeelkast waardoor U verzekert bent van een waterdichte verbinding van alle kabels!

6. Ombouw uit recyclebare kunststof en roestvrij staal, stabiel, onderhoud vriendelijk en licht!

7. De doordachte schakelkast voldoet aan alle wettelijke voorschriften. Het Pluspakket is na leverbaar. Even eenvoudig te bedienen als uw GSM!

[Mileutechniek International] [Huishoudelijk afvalwater] [Industrieel afvalwater] [Industrieel afvalwater 2] [Industrieel afvalwater 3] [Industrieel afvalwater 4] [Domestic wastewater]

Mileutechniek International 2000
trademark of:
De Vries Hetjes B.V.